KURS

Førstehjelpskurs i Stavanger

Spedbarn & Barn

Er du trygg på at du vet hva du skal gjøre hvis du kommer i en nødssituasjon med ditt barn eller barnebarn? Er det lenge siden du har hatt førstehjelpskurs rettet mot redning av spedbarn/barn?

Vi har ingen barn å miste.

Reemsys tilbyr førstehjelpskurs som gir grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for at du skal klare å håndtere livstruende nødsituasjoner med barn og spedbarn.

På kurset lærer du grunnleggende livreddende førstehjelp av instruktører som har helsefaglig utdanning som sykepleier, ambulansepersonell og er godkjent av Norsk Førstehjelpsråd og/eller Norsk Resuscitasjonsråd.

Kurset passer for:
Barselgrupper
Foreldre og kommende foreldre
Besteforeldre
Personell med omsorg for barn (barnehagepersonell, førskolelærere, SFO m.m.)

Hva lærer du?
Når barn blir utsatt for en akutt skade eller sykdom er det veldig viktig at voksne kan reagere på en hurtig og riktig måte. Små barn har ofte problemer med å forklare hvordan smerten føles og oppleves, noe som gjør riktig behandling utfordrende.

Lær både livreddende førstehjelp for livstruende situasjoner og enkel førstehjelp rettet mot barn i alderen 0 til 12. Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader.

Meld deg på:

  • Førstehjelpskurs Stavanger – Barn og spedbarn – September

  • Førstehjelpskurs Stavanger – Barn og spedbarn – Oktober

  • Førstehjelpskurs Stavanger – Barn og spedbarn – November

  • Førstehjelpskurs Stavanger – Barn og spedbarn – Desember

For mer informasjon og for å melde deg på ta kontakt med Julie Vold på 406 20 649 eller på mail:   j.vold@reemsys.com